Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار خوزستان گفت: خوزستان در بخش های مختلف دارای معادن خوبی است که اکنون کمتر از نیمی از معاون دارای پروانه استان فعال هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاهواز،  آقا رضا فتوحی معاون استاندار خوزستان امروز در بیستمین اجلاس سالانه هیئت عمومی سازمان نظام مهندسی معدن ایران در اهواز اظهار داشت:  در بخش معدنی ظرفیت خوبی در استان وجود دارد و باید از این ظرفیت ها برای توسعه خوزستان استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از ظرفیت‌های مهم معدنی خوزستان در بخش دریایی است. باید از ظرفیت فرآورده معادن دریایی استفاده بیشتری کنیم.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان بیان داشت: خوزستان در بخش های مختلف دارای معادن خوبی است که اکنون کمتر از نیمی از معاون دارای پروانه استان فعال هستند.

وی با اشاره به فعالیت 100معدن در استان گفت: یکی از بخشهای مهم معدن استان در بخش نمک دریایی است که ظرفیت تولید بالایی دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: نظام‌مهندسی معدن خوزستان بالغ بر هزار عضو دارد که با این تعداد عضو باید بهره برداری تخصصی در استان انجام شود و اثر گذاری موثری را در تولید ثروت داشته باشیم. 

وی بیان کرد: برای شناسایی معادن شرق و شمال شرق خوزستان باید اقدامات موثرتری صورت گیرد، و از متولیان این بخش خواستاریم با توجه به ارزش افزوده و با کمک شرکت‌های دانش بنیان درآمد زایی خوبی در این بخش ایجاد کنند.

بی‌نیازی از واردات نمک با توسعه معادن استان خوزستان

امیر حسین نظری رئیس سازمان صمت خوزستان اظهار داشت: بخش شمالی استان خوزستان دارای ظرفیت مناسبی برای توسعه اکتشاف است.

نظری همچنین افزود: بخش خصوصی کمتر در این بخش سرمایه گذاری می کنند و لازم است ایمیدرو و وزارت صمت در این بخش ورود کنند و سهمی را از بودجه سالیانه اکتشاف به خود اختصاص دهیم.

رئیس سازمان صمت خوزستان گفت: سهم خوزستان از تولید ناخالص داخلی استان در حوزه معدن 70 درصد است.

نظری با بیان اینکه بیشتر معادن خوزستان شن و ماسه هستند، افزود: در حوزه معادن دریایی خوزستان در سال‌های اخیر کارهای خوبی شده و در حوزه معادن نمک با تولید یک میلیون تن در سال و تامین نیاز شرکت های پتروشیمی منطقه کارهای ارزنده‌ای شده است.

وی گفت: فعالیت خوب خوزستان در این بخش باعث شده تا از واردات نمک به استان و کشور تا اندازه‌ای بی نیاز شویم؛ بیشترین واردات نمک دریایی از کشور استرالیا انجام می‌گرفت.

نظری افزود: خلیج فارس ظرفیت بسیار خوبی در برداشت نمک دریایی دارد و این ظرفیت ارزشمند موجود است.

رئیس سازمان صمت خوزستان بیان کرد: سازمان نظام مهندسی معدن در حوزه استخراج باید حضور پررنگی را داشته باشد، به ویژه در حوزه ایمنی که در چند سال گذشته دچار خسارت‌هایی شده ایم و باید به این موضوع با حساسیت نگاه شود.

نظری ادامه داد: با توجه به اینکه در بخش معدن در حوزه تخریب سر و کار داریم نظام مهندسی باید به محیط زیست توجه ویژه داشته باشد و در کنار کار معدن باید به موضوع محیط زیست توجه شود.

عدم فعالسازی "پروژه‌های معدنی" خلع ید سرمایه‌گذاران را به دنبال داردچشم انداز جهش تولید در شرکت معدنی باماچالش‌های صنعت و معدن کرمانشاه از زبان سرمایه‌گذاران/ عراق بازاری فراموش شده

وی افزود: حوزه فرآوری که یک موضوع مهم در صنعت معدن است،می‌تواند ارزش افزوده بالایی را در این بخش ایجاد کند، به عنوان‌ مثال در حوزه نمک دریایی می‌توانیم به ماده معدنی لیتیوم دست پیدا کنیم و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده اما به آن دست نیافته‌ایم.

نظری گفت: در حوزه فرآوری باید بهتر عمل شود و از خام فروشی جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/341/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معادن ذغال سنگ معدن سنگ سازمان صنعت استان تهران معادن ذغال سنگ معدن سنگ سازمان صنعت استان تهران نظام مهندسی نمک دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد

محسن افشارچی استاندار زنجان گفت: در جلسه‌ها و پیگیری‌های پس از سفر استانی رییس جمهور به استان مسائل هشت معدن استان حل شد.

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته شورای عالی محیط زیست با حضور رییس جمهور نیز مسائل ۲ معدن غنی و بزرگ استان در مناطق حفاظت شده سرخ آباد و انگوران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار زنجان گفت: در این جلسه، مسائل یکی از این معادن حل شد و برای مورد دیگر نیز با مجوز اکتشاف در پهنه معدنی آن موافقت صورت گرفت.

وی اظهار کرد: حل مسائل این معادن و پهنه‌های معدنی نیازمند بررسی آن در شورای عالی محیط زیست بود.

بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان زنجان معادن فعال در مناطق حفاظت شده مطابق قانون می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، ولی فعالیت‌های معدنی در برخی مناطق حفاظت شده استان با چالش‌های همراه بود.

در زمان حاضر بیش از ۳۰ معدن در مناطق حفاظت شده استان وجود دارد که از این تعداد ۲۳ مورد فعال است.

مناطق 'سرخ آباد و انگوران'، سه منطقه شکار ممنوع ' فیله خاصه، خرمنه سر و خراسانلو' و یک 'پناهگاه حیات وحش انگوران' زنجان، جزو مناطق حفاظت شده و محل امنی برای حیات وحش استان زنجان است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم