Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، کوروش خواجوی روز دوشنبه در پنجاه و ششمین جلسه رسمی شورای اسلامی کلانشهر اهواز با بیان اینکه حادثه متروپل کلاف سردرگمی از قصورها و تقصیرها است گفت: شرایط وقوع حادثه متروپل بسیار پیچیده است و تجمیع حداقل ۱۰ فاکتور بسیار نادر موجب بروز حادثه متروپل شد.

وی ادامه داد: قصور و دلایل زیادی از جوشکاران سازه تا سایر عوامل فنی در وقوع حادثه متروپل دخیل هستند به گونه ای که برخی نقص ها از جمله نقص در جوشکاری این سازه به سادگی مشهود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواجوی با اشاره به نقص فنی جوشکاری در اجرای سازه متروپل ادامه داد: با وجود مشاهده صحنه های تکان دهنده در حادثه متروپل، چیزی که موجب گریه من در متروپل شد وضعیت نامناسب جوشکاری این سازه بود.

وی ادامه داد: اگر تنها جوشکاران این سازه وظیفه خود را به درستی انجام داده بودند، این سازه به این سادگی فرو نمی‌ریخت.

خواجوی با بیان اینکه اراده خوبی در دستگاه قضایی برای برخورد جدی با عوامل دخیل در حادثه متروپل دیده می شود گفت: استقرار چهار تیم قوی نقشه برداری برای ثبت نوسانات ساختمان و تشکیل کمیته فنی با دعوت از هفت تن از مهندسان و استادان برجسته مهندسی کشور از جمله اقدام های سازمان نظام مهندسی برای کمک به سرعت بخشی به آورابرداری این حادثه بود.

وی افزود: تلاش سازمان نظام مهندسی این است تا جایی که امکان دارد، طراحی ،نظارت و اجرای ساختمان ها به افراد فاقد صلاحیت سپرده نشود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان، تشدید نظارت ها بر روند ساخت و سازها را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: ساختمان های بالای هشت سقف به مجریان دارای صلاحیت سپرده شده است ضمن اینکه بازرسی های متعددی از ساختمان های شهر اهواز شده است.

وی افزود: متروپل در سامانه سازمان نظام مهندسی خوزستان ثبت نبود و مهندس ناظر این طرح نیز توسط دستگاه قضا جلب شده و مراحل رسیدگی به این پرونده توسط دستگاه قضایی با حساسیت دنبال می شود.

خواجوی با تاکید بر ثبت مگاپروژه های خوزستان در سامانه نظام مهندسی خوزستان گفت: متروپل جزو ساختمان هایی بود که از خلاهای قانونی برای بنا شدن آن سوءاستفاده شده است.

وی با بیان اینکه مهندسان برجسته سازمان نظام مهندسی از روز اول ریزش متروپل در محل حادثه حاضر و وضعیت این ساختمان به صورت علمی بررسی شده است گفت: در مورد متروپل حرف های زیادی برای گفتن وجود دارد که با توجه به اینکه این پرونده به صورت جدی در دستگاه قضایی در حال بررسی است، امکان باز کردن برخی مسایل در حال حاضر وجود ندارد.

خواجوی با اشاره به برخی تعارض منافع در بروز برخی تخلفات ساختمانی افزود: کمیته کنترل نظارت با حضور ۴۰ مهندس، مسولیت نظارت بر حسن عملکرد مهندسان ناظر را دارند.

روز دوم خرداد ماه جاری بخشی از برج ۲ قلوی متروپل آبادان فروریخت و تاکنون طبق اطلاعات رسمی ۴۱ کشته و ۳۷ زخمی برجا گذاشته است.

برچسب‌ها ساختمان متروپل آبادان خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساختمان متروپل آبادان خوزستان اهواز ساختمان متروپل آبادان خوزستان اهواز سازمان نظام مهندسی حادثه متروپل ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • سد و سازه‌های آبی این شهر هم سر ریز شد
  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • وقوع حادثه رانندگی در فارسان
  • آماده‌باش ۴ استان در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • بارش باران در استان‌های غربی و جنوبی کشور | احتمال وقوع سیلاب در این استان ها + ویدئو
  • هشدار دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان
  • دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان هشدار داد
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید