Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کامران صفرزاده با اشاره به فرا رسیدن ۵ اسفند به عنوان روز «مهندس» و تبریک این روز به جامعه مهندسان بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط‌زیست استان گفت: با نگاهی نو به مقوله علم و دانش نوین در عرصه تولید و استفاده از ظرفیت علمی و توانمندی فارغ التحصیلان کشاورزی می‌توان بر مشکلات اقتصادی به خصوص در بخش کشاورزی غلبه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان تمام توان خود را در ارتقای جایگاه اعضای خود و ساماندهی امر اشتغال مهندسان کشاورزی با بهره‌گیری از دانش و تخصص آنها در عرصه تولید به کار خواهد گرفت، تأکید کرد: برای تحقق این هدف از هیچ تلاش و همتی دریغ نخواهیم کرد.

وی با بیان اینکه جایگاه نظام مهندسی کشاورزی در بین دستگاه‌های مرتبط با بخش کشاورزی مغفول مانده است گفت: انتظار می‌رود ارگان‌های مرتبط با بخش کشاورزی مانند جهاد کشاورزی، محیط زیست، منابع طبیعی، شیلات و تعاون روستایی از ظرفیت‌های فراوان اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی برای بهبود و توسعه بخش کشاورزی استان بیشترین بهره را برده و با این سازمان تعامل و همکاری داشته باشند.

نایب‌رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان این سازمان را گنجینه‌ای از فارغ التحصیلان کشاورزی برشمرد و گفت: طی سال‌های أخیر از ظرفیت اعضای این سازمان به‌خوبی استفاده نشده است.

صفرزاده با اشاره به نقش و جایگاه کشاورزی در تحقق اقتصاد مقاومتی و عملی شدن شعار رونق تولید تصریح کرد: جامعه مهندسان کشاورزی با توجه به ظرفیت و توانمندی که دارند می‌توانند کشاورزی خوزستان را احیا و توسعه دهند.

وی از دولت خواست در استخدام نیرو در بخش کشاورزی به ظرفیت‌های نظام مهندسی کشاورزی توجه کند و اعضای این سازمان را در اولویت استخدام قرار دهد.

وی با اشاره به مشکلات کارگزاران بیمه کشاورزی گفت: کارگزاران بیمه کشاورزی در سال‌های أخیر با کمترین مزایا مشغول به کار بوده‌اند ولی هنوز مشکل استخدام آنها حل نشده است که امید می‌رود در سال ۹۹ این افراد به حق واقعی خود برسند و استخدام شوند.

کد خبر 4861929

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خوزستان مرمت و احیا کشاورزی انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بارش برف بوشهر تعطیلی مدارس شهرکرد گرگان قزوین شیراز بیرجند استان گیلان تبریز نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۴۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست برق ۱۳۲ ‌کیلوولت‌ شاهد بهبهان برق‌دار شد

ایسنا/خوزستان معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: عملیات احداث طرح دائم پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت شاهد در بهبهان با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر به پایان رسید و برق‌دار شد.

مهدی ابوعلی گله‌داری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: عملیات احداث طرح دائم پست ۱۳۲.۳۳ کیلوولت شاهد بهبهان شامل تامین تجهیزات، عملیات ساختمانی، نصب و راه‌اندازی به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر که از پروژه‌های حیاتی ابلاغی وزیر نیرو جهت گذر از پیک سال ۱۴۰۳ بوده، به پایان رسید و آماده بهره‌برداری است.

وی با بیان اینکه ارزش سرمایه‌گذاری این پروژه ۴۰۲۸ میلیارد ریال بوده است، افزود: بهره‌برداری از این پروژه باعث افزایش ضریب اطمینان و بهبود پایداری شبکه برق در منطقه، ایجاد ظرفیت‌های جدید جهت برق‌رسانی به مشترکین و متقاضیان خانگی و عمومی، تعدیل بار ترانس‌ پست‌های برق مجاور و افزایش قدرت مانور بر روی شبکه خواهد شد.

معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اضافه کرد: برای برق‌دار کردن پست شاهد و استفاده از ظرفیت این پست، ورود و خروج خطوط ۱۳۲ کیلوولت بهبهان اصلی ـ ارجان و بهمئی ـ شاهد در پست شاهد نیز با ارزش سرمایه‌گذاری ۱۸۰ میلیارد ریال اجرایی شده است.

ابوعلی گله‌داری یادآور شد: از مهرماه ۱۴۰۲ تاکنون و با احتساب طول خط فوق در بخش انتقال و فوق توزیع، ۱۲ پروژه پست با ‌ظرفیت ۶۹۵ مگاولت‌آمپر، توسعه ۲ بی۱۳۲ کیلوولت، ۴ پروژه خط به طول ۱۲ کیلومتر مدار، ۳ پروژه تعویض ­هادی خط با هادی ­پرظرفیت به طول ۳۰ کیلومتر مدار، یک پروژه احداث فیبر نوری به طول ۶۰ کیلومتر و تعویض تعداد ۱۶۷۰ زنجیره مقره‌های کششی خطوط انتقال جمعا با ارزش سرمایه‌گذاری ۲۱ هزار و ۹۳۹ میلیارد ریال در شبکه تحت نظارت این شرکت در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد اجرایی و به بهره‌برداری رسیده است.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • صهیونیست‌ها ناچارند تسلیم شوند
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • پست برق ۱۳۲ ‌کیلوولت‌ شاهد بهبهان برق‌دار شد
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان