Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:57:25 GMT

وجود 8500 مهندس کشاورزی بیکار در استان خوزستان

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۹۸۵۴۳

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خوزستان گفت: هم اکنون نظام مهندسی کشاورزی در تمام شهرستان‌های استان نماینده دارد که فعالیت‌های نظام مهندسی را انجام می‌دهند.

محمدرضا بهبهانی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه رمضان شانزدهمین سالروز تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را که در آستانه عید سعید فطر قرار دارد را تبریک گفت و با اشاره به این‌که نظام مهندسی کشاورزی خوزستان بالغ بر 14 هزار عضو از مقطع لیسانس تا دکتری دارد، اظهار کرد: 8500 نفر از این اعضا جویای کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جایگاه نظام مهندسی کشاورزی در سلامت جامعه از برنامه‌ریزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی خوزستان برای جلوگیری از فعالیت فروشگاه‌های غیرمجاز عرضه سموم کشاورزی خبر داد و افزود: در این طرح قرار است با همکاری پلیس اماکن و امور حفظ نباتات جهاد کشاورزی، از فعالیت این فروشگاه‌های غیرمجاز جلوگیری شود.

بهبهانی نژاد تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مهم ما در سال 96 اجرای طرح بکارگیری مسئولین فنی در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی خوزستان است که این طرح بزرگترین خدمت به مهندسین کشاورزی خواهد بود.

وی همچنین در ادامه از آمادگی این سازمان جهت اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی و واگذاری امور از دستگاه‌های حاکمیتی به بخش غیر دولتی و همچنین عمل به منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری مربوط به تولید و اشتغال خبر داد.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از استان خوزستان به علت دارا بودن واحدهای صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی متعدد کشاورزی و دامپروری به عنوان قطب اول کشاورزی کشور نام برد و گفت: از آنجا که کشاورزی شغل مولد محسوب می‌شود، تاثیری مستقیم بر تولید و اشتغال ایفا می‌کند و می‌توان با مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح، کشاورزی را به رکن اصلی تولید و اشتغال تبدیل کرد.

بهبهانی نژاد افزود: نظر به این‌که کلیه منابع و ظرفیت‌های موردنیاز برای ایجاد زنجیره تولید کشاورزی از مزرعه تا سفره در استان خوزستان مهیا است و با توجه به نامگذاری هوشمندانه سال 96 توسط مقام معظم رهبری و ضرورت اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در راستای تولید و اشتغال، این سازمان به عنوان بزرگترین تشکل خصوصی و تخصصی کشاورزی، آمادگی لازم جهت اجرای سیاست‌های اصل 44 و واگذاری امور از دستگاه‌های حاکمیتی به بخش غیر دولتی و همچنین عمل به منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری مربوط به تولید و اشتغال با استفاده از کلیه ظرفیت‌ها و امکانات خود از نظر مدیریت، آموزش، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی را دارد و آماده همکاری با کلیه دستگاه‌های اجرایی استان است.

وی ضمن تاکید بر بیان مقام معظم رهبری مبنی بر آنکه “از مهندسین کشاورزی باید استفاده کنیم” گفت: توسعه پایدار کشاورزی به همت مهندسین کشاورزی محقق می‌شود و استقلال و امنیت غذایی نیز توسط مهندسین کشاورزی امکان طراحی، مدیریت و صیانت دارد.

بهبهانی نژاد با تبریک روز تاسیس سازمان (سوم تیرماه) از تلاش‌های مهندسین کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، پرسنل و اعضای کارشناس عضو سازمان و همچنین شرکت‌های خدمات مشاوره‌ای، فنی و مهندسی کشاورزی، مهندسین ناظر و مسئولین فنی نظام گلخانه‌ای و نظام دامپروری، مسئولین فنی گیاه‌پزشکی، کارشناسان دامپروری، مسئولین فنی صنایع غذایی، کارشناسان رسمی، کارشناسان شاغل در شبکه توزیع و عرضه‌ نهاده‌های کشاورزی، کارشناسان بیمه‌ محصولات کشاورزی، کارشناسان شیلات، محیط زیست و منابع طبیعی قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان